Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Thursday, November 11, 2010

Ludah???!!!!



pada suatu hari,
seorang anak tengah study untuk menduduki peperiksaan upsr pada esok hari.
datang si ibu menanyakan boleh buat tak bang? kepada anak sulongnya,
lalu anaknya mengaguk-angukkan kepala,
lalu ibu pn berlalu dari situ masuk kebilik, dalam
keheningan malam, si abg td terdengar si ibu berkata,.
kata kata itu diamati dan diingati sehinggalah hari peperiksaan bermula.
 si abg tergaru-garu semasa menjawab soalan matematik lalu,
 dia teringatkan kata-kata ibunya.
dia pun segera meludah lalu disapukan diatas kepala beberapa kali,
sehingga kelakuanya dilihat pelik oleh
 pengawas peperiksaan. lalu di tanya kenapa kamu berbuat begitu.
si abang pn jawab mlm td sy dengar mak saya ckp bang klau x bleh masuk
ludah letak kat kepala............
hahaahhahahaa......


17 comments:

  1. dont try this at exams hall... hehehe ;p

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. betullah, ibu memang seorang guru yang baik...

    ReplyDelete
  3. cis mcm ajaran sesat jer.... hahahaha.. lucah btul...

    ReplyDelete
  4. Hai sis.jom singgah.ada dress dan blouse yang murah serendah harga RM20 kat sini

    ReplyDelete
  5. haha..haip haip.. tak baik ludah ludah...

    ReplyDelete
  6. arghh tidak.. otak aku yg suci ni ternoda..

    ReplyDelete
  7. nurayunni: ishk2.......mcm2 hal! hu3....

    slm ziarah ye....

    ReplyDelete
  8. bijak tul nasihat mak dia tue...

    ReplyDelete
  9. hehehe...
    pelik je tips exam ni..
    tettt...
    hahaha..^^

    dont try this at exam..

    ReplyDelete

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers