Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Saturday, June 11, 2011

Sy perlukan PERHATIAN!!..tolong!!!!!


Awaaaaaakk!!!!!

saya nak awak tahuuuu....

Bila saya nangis, saya bukan manja, bukan saya nak ngada-ngada ngan awak. Saya pon xde mase la nak curah curah airmata saya. Saya cepat menangis bukan sebab saya lemah..cuma saya sedang cari kekuatan dalam diri saya, supaya saya lebih tabah..Tapi awak tak tau kan..




Bila saya marah, saya cakap saya tak nak tengok muka awak, saya suh awak blah jauh jauh! Saya bukan benci tau x, saya cuma perlu masa untuk tenangkan hati..Saya bukan jenis yang marah memanjang kat awak..Lagi lagi dengan awak lah kan..Tapi awak xtau..awak cakap saya tak sayang..Dah tu saya nak cakap macam mane lagi..



Bila saya cakap kat awak, tolonglah berubah daripada hidup awak sekarang..saya tau awak banyak komitmen..Tapi takkan SMS setengah sen pon xbleh anta kat saya..Saya suh awak berubah demi masa depan awak..Saya x kisah la orang lain macamana, saya nak awak senang muda mahupun tua..



Paling teruk bila saya merajuk. Awak pujuk dengan bende lain. All i need is just ur attention..Saya nak awak bercakap depan saya, saya just nak perhatian, nak suh awak jaga saya..Kalau bukan awak, sape lagi?hah??



Tu la awak..bila saya mcm tu..itu tak kena..bila saya macamni, semua tak kena jugak. Saya marah awak skrg ni. saya marah...uhhh.



Tapi, awak laki..awak bukan tau.. :(




nota kaki :: tahniah kepda siti selamat melangsungkan perkwinannya dan kepada pasukan terengganu menang  Fina; Piala FA 2011 semalam..

16 comments:

  1. "lelaki" itu baca tak blog ni?
    kaum mereka kena bagitau direct to the point..
    diorang tak berapa paham jiwa2 sensitif kaum wanita ni...ehehehe

    ReplyDelete
  2. salam...
    ermmm..tuju kat saya ke entri nih
    (perasan jap) he he..selamat penagantin baru buat yang berkenaan..saya tengok gambar tu cuba nak teka mana anda,rasanya yang bertudung hitam merah tu kan?

    ReplyDelete
  3. harap-harap lelaki itu degar luahan awk kan...

    ReplyDelete
  4. betul lar tu..orang laki bukannye tau n paham...same jer macam ai n asben gak...

    ReplyDelete
  5. ehehe siannyer dia, tp ade jugak yang faham cume tak ramai aje.so kene la ikut yang SZ cakap tu..bg tau direct je sbb kkdang lelaki ni tak sensitip. tp kaalu lepas bg tau still mcm tu jugak baik belah je..carik lain ehe

    ReplyDelete
  6. Aduuuss.. geram betul! Harap2 fahamlah tuu..!

    ReplyDelete
  7. dulu sy penah kapel dekat 2 tahun, pastu sy clash. sy tgl kn bf sy sbb sy ad bf baru. xlame lpas tu bf baru sy tinggal kan sy. sy sedih sgt. dalam masa yg sama, bf lama sy dari hari clash sampai skang xptus asa nak kan sy sebab die percaya saya cinta sejati dia. tpi sy xterima sbab sy rasa bersalah coz saya yg tgal kn die dulu. skrg ni sy dah pon ade bf baru. tapi bf lame sy still x berputus asa. mcm2 die usaha utk dapat kn sy balik. bf lama ni bgi sy perfect, mmg calon suami yg mantap. tapi sy xtahu nak wat cmne sbab saya masih rasa bersalah kat die, bagi saya pempuan baik utk laki yg baik.sy xlyk tok die coz sy penah luka kan hati die.still die xnak lupa kan sy sbb die btol2 suka n cinta kat sy.. skrg sy happy ngn bf baru. ape sy nak buat dgn bf lama ni? klau lah bf baru sy ni tetiba clash kn sy, xkn sy nak kmbli pada yg lama ni? malu la kn n rasa bersalah masih ada. what should i do.. please help me..

    ReplyDelete
  8. sz: ntah la..harap2 bace..huhu
    zulkbo : ye sy bertudung pink itam..
    forever : buat pilihan yg terbaik...kalau de jodoh xkemana n pilih yg bleh trime dri kite seadanye..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd pengantin..slm perkenalan

    ReplyDelete
  10. ouhhhhh~ :(((
    terasaa. i just need attention tapi tak dapat semua tuhhh.
    huk huk huk

    ReplyDelete
  11. Kerana dia lelaki yang tak tau lah, makanya kita yang pompuan kena buat sesuatu supaya mereka tau...

    Kalu kita pun sama dok buat tak tau... lama-lama nak jadi apa pun tak tau.

    hehehehe

    Ayam Kampung untuk Orang Kampung? (macam aku)

    ReplyDelete
  12. perlukan perhatian?
    saya sedang perhatikan anda
    ;)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  14. hi dear,i wanna ask ur permission,nak publish dis entry at my FB...i already link d entry to ur blog...hrp xmarah,,thank u dear ;)
    Suhada Shabli

    ReplyDelete

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers