Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Sunday, December 27, 2009

Janin nyaris dimakan gagak


TEMPAT dibulatkan menunjukkan lokasi bungkusan berisi janin yang ditemui di Sungai Klang
dekat Jalan Jelatek, Kuala Lumpur semalam


KUALA LUMPUR - Hasrat seorang wanita yang mahu membuang air kecil di kawasan sungai terbantut apabila dia menemui satu janin perempuan yang dipercayai baru lahir dan masih bertali pusat dipercayai dibuang di Sungai Klang di Jalan Jelatek berhampiran stesen Transit Aliran Ringan (LRT) di sini semalam.

Janin tersebut ditemui wanita itu dalam bungkusan beg plastik yang diletakkan di atas pelantar konkrit antara dua tiang jejambat Lebuh Raya Bertingkat Ampang-Kuala Lumpur (AKLEH) pada pukul 1 petang.

Terkejut dengan penemuan itu, wanita yang bekerja di sebuah gerai di situ terus pulang semula ke gerainya dan memaklumkan perkara itu kepada pelanggan yang berada di gerai tempatnya bekerja

lagi gambar2 bayi yang telah dijumpai...









20 comments:

  1. salam,.
    ni sorg bayi ke ramai

    seram sungguh

    ReplyDelete
  2. astaghfirullah .
    ape lah buuk sgt
    perangai manusiaa nie .

    ReplyDelete
  3. MAKEUP CLASS SCHEDULE:

    PERSONAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAL 9/1/10 RM150
    PERSONAL MAKEUP CLASS @ T'GGANU 15/1/10 RM250
    PERSONAL MAKEUP CLASS @ KELANTAN 16/1/10 RM250

    BRIDAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM 23&24 JAN 2010 RM500

    REGISTER NOW!! LIMITED SEATS FOR ALL CLASSES!

    WWW.EYRARIZAL.COM
    WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM
    FB: EYRA RIZAL/ EYRA RIZAL TOUCH
    EYRARIZAL@GMAIL.COM

    ReplyDelete
  4. bila manusia sudah hilang nilai agama moral dan kemanusiaan.. inilah hasilnya..

    moga-moga kita dilindungi Allah dri perbuatan begini.

    Fyzals Territory

    ReplyDelete
  5. KeJaM sUnGGuH oRg yG mElAkUkAn BeNda ni...!!!

    ReplyDelete
  6. ish2 ish2 ish2..
    dahsyat2..
    terkata saya..

    apa2 pn jenguk2 la ke blog saya ya,
    Bacalah untuk pengertian

    ReplyDelete
  7. dunia dah penghujung, manusia dah banyak serupa iblis

    ReplyDelete
  8. salam...
    sesungguhnya kita masih ada lagi dunia yang akan mengadili kita..
    daku berpesan pada diri ku..
    moga ada hikmahnya

    ReplyDelete
  9. Shit! Why the hell people act this way? Time layan nafsu x kira plak consequences yg ada.. Kira sronok sndiri jer.. Biol.. Btw Happy New Year..

    ReplyDelete
  10. Astaghafirullah zalimnya !... Subahanallah.....

    ReplyDelete
  11. terukkkknye manusia sekarang ni

    teruk teruk tersukkk sangat sangat!!!

    ReplyDelete
  12. semua pihak harus bertangunggjawab...~

    ReplyDelete
  13. Astaghfirullah.
    kesian baby tersebut
    tsk tsk T_T

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
    klik disini.

    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

    ReplyDelete

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers