Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Tuesday, January 5, 2010

Drama Korea:Boys over Flowers


semalam tgk cite korea tibe2 lak rase sdih..hehe...
bez gak cite 2....dah lar budak F4 hensem2 semua...
kulit licin mengalahkan diriku....huhu..
xsabar nk tgk cite nie mlm nie...
kat bawah nie korang layan lar hero2 hensem nie...
























10 comments:

  1. Lee Min Ho tu, mula2 mcm x best je tapi last2 mmg sesuai jd hero..

    ReplyDelete
  2. seperti citer HANA YORI DANGGO!!

    ReplyDelete
  3. salam

    cit bof nih mmg gempak, tapi kat astro main dah lama. lagi best sebab versi asal, korea. tv8 cakap cina, tak ori.
    lagu2 pun byk ubah dan byk potong taw, heeeeeeee

    sila2 tgk kbs 303 astro kalo minat citer2 korea. terkini citer iris!! best, gempak!!

    http://bluevirgolady.blogspot.com/2010/01/iris.html

    ReplyDelete
  4. asalamualaikum boleh saya berkunjung ke blog ini,salam kenal dari saya andy dari indonesia.saya juga pecinta film/drama korea

    ReplyDelete
  5. "a modern romantic love story between the cinderella and the prince....." boys over flowers. (ku hye-seon)

    ReplyDelete
  6. lee min hooo..fuh!! hensem kn?? wlupn idung yer x ori...huahuahua

    ReplyDelete
  7. huih memang betul-betul minat cerita korea ni. setakat ni pernah tengok cerita 'my girl' je :-)

    ReplyDelete
  8. dah tengok citer ni dalam versi Taiwan?...tajuknya Meteor Garden...
    hensem giler heronya...Jerry Yan...pernah dinobatkan sebagai gorgeos man asia kalau tak silap...

    ReplyDelete

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers