Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Saturday, July 3, 2010

MAMA...



hati sangat sedih...
serius saya tak tipu....
semalam dapat tahu MAMA dah tak ade....
terkilan sangat2 sebab xde siape bgthu....

"MAMA" mak ex-boyfriend saya yang saya panggil MAMA.
mama baik,sayangkan saya,layan saya macam anak sendiri.
mama akan peluk saya...cium pipi....
tapi ma sendiri lebih best.
mama pun ma saya jugak.
sayang sangat kat mama....
dulu selalu harap nanti dapat mak mertua best.....
mama memang best tapi mama tak mungkin jadik mak mertua saya sebab mama dah xde....



MAMA.....


Kali akhir bertemu dgn arwah di rumah MAMA 2 tahun lalu.....masa itu arwah masih sihat dan kami sempat berbual mesra. Terkilan hati tak sempat nak ziarah jenazah arwah .......apakan daya jarak membataskan....


“Ya Allah, tempatkanlah Roh Mama ditempat yang terbaik di sisi Mu, cucuri Rahmat keatas Rohnya, terima segala amalan dan amal jariahnya, ampunkanlah segala kesalahannya,..... Amin.”

Semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yg beriman . Al-Fatihah........... 



19 comments:

  1. Al-Fatihah

    Nak tanya, arwah meninggal sebab sakit kah?

    ReplyDelete
  2. arwah sakit kencing manis..
    sakit 3 bulan tpi xde sape bgthu...
    :(

    ReplyDelete
  3. Allah lebih sayangkan dia... berdoalah noga2 rohnya di tempatkan bersama-sama orang2 yang soleh

    ReplyDelete
  4. al-fatihah...semoga keluarganya tabah menghadapi ujian

    ReplyDelete
  5. sama2 la kita sedekahkan al-fatihah buat mama ayunni ek. mesti mama tu ceria jer orangnye kan?.. if tak, takkan la dia layan ayunni dgn baik. :-)

    http://wanshah87.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Visiting here..nice n3..Visit mine if u free friend.. Bloody Day!

    ReplyDelete
  7. Salam,

    Buku pertama saya bakal terbit tidak lama lagi.

    http://www.faridrashidi.com/2010/07/06/buku-sulung-frc-bakal-terbit/

    ReplyDelete
  8. semoga roh MAMA di cucuri rahmat dan arwah ditempatkan di kalangan beriman. AMIN..


    thanx sbb sudi komen di blog hana. hope lepasni sudi dtg blog and komen lg yerr. :)


    p/s: jom baca kisah blogspot demam. huhu

    ReplyDelete
  9. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan disisi orang2 yang beriman... Amiin.

    ReplyDelete
  10. Sem0ga rohnya dicucuri rahmat...

    ReplyDelete
  11. Tenang selalu .. Alfatihah buat mama ...

    ReplyDelete
  12. al fatihah..semoga roh arwah dicucuri rahmat..
    sedekah yassin selalu untuk arwah

    ReplyDelete

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers