Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Wednesday, July 13, 2011

Aktiviti Hujung Mggu...


Sekarang tangah sibuk usha2 barang kawen..tue pun kalau saya en.tunang xkerja...
jumpa En.Tunang pun x sekerap dulu...kuat sangat kerja kot nak pikir pasal urusan kawin kami nie..
maklumlah sekarang nie kalau buat majlis kawin bukn ckit memerlukan duit kan..
paham2 je skrg nie barang semua mahal kan...
kalau korang ade2 nak cadangkan untuk kami bolehlah ye..kami pun tengah pening nie..
kat bawah nie saya senaraikan ye..:

  • Butik untuk kami sewa baju + pelamin**tema pelamin putih (area terengganu je taw...hikhik)
  • Pakej fotografi ( impikan gambar yng romantik bersame En Tunang..wahhh)
  • Mak Andam untuk mekup akd nikah + sanding + Outdoor
  • Design Kad kawen yang simple2 tapi cantik..


cantikkan??
 Korang tolong la ye..

Nota Kaki : Kadangkala masa yang kita perlukan terlampau panjang untuk benda yang sebenarnya terlampau sedikit. Nak mengubati jiwa dan hati kot..hehe

8 comments:

  1. dh nk kawin dh..jgn lupa jemput sy ok

    ReplyDelete
  2. alaaa...camane nak tolong ek...kat area terengganu tak tau... tapi kalau kat area selangor ni memang banyak ley bagi idea..:) cube jalan2 ke blog B2B lain..derang banyak sangat idea..:)gud luck dear...

    ReplyDelete
  3. salam
    kenduri jangan lupa jemput gua ..

    ReplyDelete
  4. salam..
    dalam kita riang gembira melakukan sesuatu ibadah (nikah kahwin)nasihat saya janganlah sampai di lupakan mana yang wajib dan mana yang haram..semoga bakal pengantin mendapat menafaat darinya di kemudian hari..insyaallah..


    TERIMA KASIH SUDI SINGGAH
    DAN KOMEN DI BLOG SAYA
    DAN JANGAN LUPA DATANG LAGI
    www.zulkbo.com

    ReplyDelete
  5. sila kawen dulu, nanti ceq mintak tunjuk ajaq. eheh

    ReplyDelete
  6. salam...


    moga bahagia hingga ke akhir hayat...

    amin..

    ReplyDelete
  7. terengganu area mana 2? kalo nak dapatkan fotogrpher sy bole lah carikan ;p

    ReplyDelete

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers