Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Saturday, July 23, 2011

Dating + Bergambar..


Biasenye cuti2 hujung minggu nie duk umh je...payah nak jmp En.Tunang...maklumlah sibuk sangat nga kerjanye..kebetulan pada hari sabtu En.Tunang free..aku ape lagi..cepat2 ajak die ambik gambar outdoor kt k.trg..lokasi area masjid terapung je..

Bukan main seronok lagi aku nie..nk pakai baju sama kononnye..hampeh...En.Tunang plak pakai baju kaler merah..terpaksa la pakai tudung kaler merah nak samakan nga En.Tunang...hihi...

Time kaseh kepada En.Zahir coz susah payah memberikan arahan kepada kami berdua dan layanan baik yang diberikan..maklumlah..dua2 macam kayu bile berposing...hihi..gmbar pun dah jadi macam patung..nampak sangat kan xpndai berlakon..hehe..

Okey..kat bawah nie nak promote ckit pakej2 yang ditawarkan oleh En.Zahir...dan pakej2 yang ditawarkan sangat2 murah dan berbaloi2..nie link die...http://www.zahir-photography.com/.....jom layan gambar aku bersama En.Tunang...







U jump i jump..haha








degil sgt..haha..kan dah kene..




Nota kaki : Perkataan yang lemah lembut itu melembutkan hati yang lebih keras dari batu batu dan perkataan yang kasar akan mengasarkan hati yang lebih halus dari sutera...

11 comments:

  1. Wahhhh... nanti shooting untuk hari langsung lagi bergaya, kan?

    takpa, anggap ini sebagai latihan saja. Nanti bila hari akad nikah, dan berdebar nervous pun tak kekok juga sebab dah ada latihan.

    Lawo tuh...!

    Melepak Tanpa Kepak...!

    ReplyDelete
  2. salam..
    ermm..boleh pandang-pandang
    duduk renggang-renggang..
    jangan pegang-pegang..
    :D

    ReplyDelete
  3. semalam lalu kat area masjid nih..tapi tak dapat nak singgah sebab nak kejar mase... dah lewat petang sangat mase tu.. tak sangke lak view nye sangat2 cantik..!![rugi tol rasenyer..]

    ReplyDelete
  4. waaa.. bestnya dah bertunang.. cemburu.. hehehe

    ReplyDelete
  5. nak gak lah ber photoshoot time dah tunang nnti..hehe

    ReplyDelete
  6. cantik jugak view kat masjid terapung tu eh? nnt p terengganu lagi nak g sane la..btw, nice pic..^_^

    ReplyDelete
  7. cantik2 la gambar..jeles! haha,,

    ReplyDelete
  8. igtkan ni gambar time akak da kawen...ehehe

    ReplyDelete

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers