Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Wednesday, February 1, 2012

Happy Birthdy Hubby 31:01:2012


selamat hari lahir buat hubby tersayang...dan tarikh nie jugak la 3 tahun yang lalu aku mula-mula kenal hubby aku..hihi..terima kasih sbb sudi terime diri seadanya..
bertuah rasanye dapat lelaki mcm nie...
kalau nak senaraikan memang jenuh nak menaip..yang paling best :

  1. selalu bangun awl kejutkan sembahyang..kadang2 rasa malu lak sebab selalu je bangun lewat..(..)"
  2. kalau time hubby tak keje selalu je masak untuk aku..(bestnye...)masakknnye lak kalah orang perempuan..hikhiks
  3. lagi satu..kalau suruh ape2 je cepat je dia buat..."hubby,nanti tolong jemur kain ye" cepat je dia buat..
  4. bab lauk pauk,aku nie kalau bab potong ayam memag fail..tak cantik macam hubby buat..haha selalu je lepas pergi beli ayam surah hubby potong siap2 dan masuk dalam peti..bertuahkan dapat suami macam nie..
  5. hubby tak suka kalau kereta basuh kat carwash..kadang2 tue kalau dia tahu aku nak basuh kat kedai cepat2 dia pergi basuh walaupun masa tue dah pukul 11 mlm..haha..kadang2 nak marah jugak rase..ye la..dah lewat2 malam..aishhh hubby nie..
  6. kalau bab makan dia suka habiskan makanan dalam pinggan aku..romantikkan??sbb tue la sekarang nie perut dah boroi aku tengok..haha
  7. hubby nie kadang2 best jugak..kalau aku nak balik umah mak aku..mesti keesokkan hari mesti balik umah mak dia plak...dia cakap kene adil katenye..haha..bagi aku..tak kisah pun sbb mak mertua aku sporting gile...
  8. dan yang lain2 tue secret la...haha...de part2 yang xbleh nak kongsi dalam nie..                - 

pesanan buat hubby : jaga diri elok2 ye...nanti kalau hubby sakit sape nak jage b plak...n maaf kalau b ade buat hubby sakit hati.hehe..

nota kaki::selalu je ingat pesan hubby "practice makes perfect"..

3 comments:

  1. wink wink wink:)

    happy besday utk hubby akak ..
    semoga berbahagia hingga ke syurga ^^

    ReplyDelete
  2. belajar perlahan2...insyaAllah awk pasti berjaya...

    ReplyDelete

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers