Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Wednesday, August 29, 2012

Dugaan bila dah masuk 32w...


mood raya dah lepas kan kawan-kawan...tapi saya tak nak ketinggalan untuk mengucapkan selamat hari raye semua...maaf zahir batin ye...

Alhamdulillah sambutan raya kali nie diraikan bersama keluarga saya dan keluarga mak mertua...walaupun suami tak dapat beraye bersama2 tapi tetap disambut secara serderhana..
pagi-pagi raya tiba2 rasa sebak bila suami pagi2 dah call ucap selamat hari raya dan mintak jangan bersedih...

suami terpaksa beraya di perantauan memandang cuti hanya 3 hari...xberbaloi katanya nak pulang ke kampung...tak pe ye b..nanti dah sampai masa baby nak kuar jangan lupa cuti awl2 ye...

kandungan dah masuk 32w...sekarng masih lagi ulang alik dari kampug ke tempat keje...jauhnya mngambil masa dalam 40 minit...penat jangan cakap la macam mane..tapi kuatkan hati dan selalu ingat baby dalam perut ade buat teman..

bila dah dekat nak sampai due nie berdebar pun ade tapi dalam masa yang sama xsabar tunggu anak mama nie kuar....semoga semuanya selamat..harap2 suami ada disisi ketika di labour room nanti...
doakan untuk saya ye kawan2...

gambar hari raye :

adik lelaki...cover perut kecik dengan beg..hihi...

tema kuning tahun nie..:)
suami beraya di perantauan bersama kawan2 di sana..



Allhamdulillah...Moga Allah permudahkan segalanya..setiap kesusahan pasti akan ade kesenangan, susah itu adalah proses kita belajar untuk menjadi senang, halangan itu proses kita menjadi matang, kesakitan itu proses utk kita belajar menjadi kuat, dan kesedihan itu proses untuk kita belajar menjadi tabah...bila semua ujian Allah ini kita berjaya laluinya, maka akan tiba masanya Allah gantikan semua itu dgn ape yg kita pohon dan ape yg kita hajatkan..insyallah..Berserah kepada Allah dan bergantunglah kepada Allah..yakinlah Janji Allah itu pasti...amin

3 comments:

  1. Aminnnn.. tak sabar jugak nak tengok baby dia.

    ReplyDelete
  2. Salam kenal.... ^__^

    semoga dipermudahkan segalanyaa..Aminnn




    feel free to visit my new blog :)
    http://mrsnon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. KesianKesian.., bersabarlah. Mudah2an selamat melahirkan anak yang sihat.

    ReplyDelete

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers