Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Tuesday, February 19, 2013

Abu Dhabi-UAE



Akhirnya...sampai jugak mama kat tempat keja cik suami..walaupun tak lama seminggu je...alhamdulillah leh kenal tempat kerja dan rumah suami kat sane..

yang paling sedih skali terpaksa tinggal anak kesayangan mama nie kat nenek..maaf rayyan ye..nanti rayyan dah besar ckit bleh la mama ajak...mama terpaksa pergi sorng2 dulu..kebetulan dalam cuti pantang lagi..kalau nak tunggu mama cuti tahun entah bila dapat pergi kan..



bertolak 5 januari,mengambil masa 7 jam setengah dari malaysia...prosedur tak la rumit sangat..lain kali bleh la pergi lagi..insyallah kalau ade rezeki lebih bleh mama dan keluarga pergi sane lgi...boleh buat umrah sama2...doakan kami ye..

yang paling menyedihkan lepas je mama balik rayyan dah tak nak bf ngan mama...terpaksa la bagi rayyan botol sepenuhnya..lama sangat tinggal kot...sekarang nie pun susu mama dah kurang..kecian dekat rayyan...
gambar sebelum mama berlepas...sukanya rayyan kena tinggal..hehe

yang paling best suami bawak ke ferrari word di abu dhabi...hihi..kat sane macam2 mainan..kalau bawak rayyan mesti best nie...

suami sempat jugak bawak mama ke dubai mall..kat sana mama boleh tengok bangunan tertinggi di dunia Burj khalifa...



balik sekali dengan cik suami...tak la boring dalam flight sorang2..ade jugak teman nak bersembang.





ntah bile la dapat pergi lagi...bila dah strat keje nie lagi la susah nak cuti..doakan saya cepat2 bersama suami ye...sejak dari kawin rasenya sempat 7bulan je...en suami pun terbang ke sane...
insyallah ade rezeki boleh la pergi lagi...mane la tahu kot2 mama dapat cuti lama kan..hehe..
jaga diri ye cik suami..jangan gatal2..keh keh..



No comments:

Post a Comment

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers