Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Tuesday, September 20, 2011

Saya sangat2 GARANG!!arghhhhhhhhhhhh!!!


sy tak garang cume sy cepat naik angin.melenting klu tak kene.saya kalau marah mmg tak pikir apa.tp sy cepat sejuk.saya pun cepat reda balik.sy mudah simpati.hati sy mudah tersentuh.walhal even org tu sy benci pon sy boleh maafkan dan berbaik semula. itu adalah saya.klu kamu tak suke atau tidak berkenan dgn saya.sy hanya bersama dgn org yg boleh terima semua kekurangan sy sptmana sy sentiasa keterbukaan utk menerima seadanya org sekeliling sy.

mood :: sekarang nie tengah sibuk mencari tema untuk majlis nanti....En.Tunang lak mcm biase la sangat2 bzi nga kerja dia..hari2 kerja...adoiiiiiiii....camne kawen nanti kene duk sorng2 ke???wahai En.Tunang...harap memahami ye...SAYA MEMERLUKAN PERHATIAN!!

mane ye nak cari pinggan cantik mcm nie...nak buat lapik hantaran...:(


nota kaki : kadang2 tertekan dengan org talam dua muka nie...asshhhhh...cepat2 la berubah ye...

8 comments:

  1. eh...sme lar karakter kite..tp org laen slalu amik kesempatan bile kite da maafkn dieorg..

    ReplyDelete
  2. err sabar2 ;D abaikan je org mcm tu k..

    bila nak kawin ni? hhe

    ReplyDelete
  3. Sila survey untuk mendapat hasil dan harga yang berpatutan dan menepati citarasa.

    En Tunang tu percaya kat awak, sebab tu dia biar awak handle sendiri. Make your own decision tu suatu ujian dan latihan supaya nanti tidak terlalu bergantung.

    Cuma tentulah pendapat dia masih diperlukan, kan?

    ReplyDelete
  4. muke nampak lembut..kompem ar tak garang kan..:) angin satu badan tu biasa... huhu... saye ni yang rase2 tak garang tapi semua orang cakap saye garang.. hahaha

    ReplyDelete
  5. untuk ubat itulah penawar..untuk dapatkan ubat perlu ada sakit..
    untuk mendalami adalah untuk Ukhrawi.

    ReplyDelete
  6. Untuk ubat itulah penawarnya..
    untuk dapatkan ubat perlu ada sakitnya..
    untuk mendalami hanyalah untuk ukrawi
    syukur pada yang diberikan sebegitu rupa olehNYA..guna kesempatan selagi ada ruang

    ReplyDelete

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers