Followers

Doa

“ Tuhanku, utuslah seorang suami yang soleh untuk melamarku, condongkanlah hatinya kepadaku berkat kebenaran Kalam-Mu yang qadim dan berkat UtusanMu yang mulia dengan keberkahan sejuta ucapan LAA HAWLA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL 'ALIYYIL 'AZHIIM. Dan semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan Salam kepada junjungan kita, Nabi Muhammad s.a.w., dan kepada segenap keluarga serta sahabatnya. Dan segala puji bagi Allah Tuhan sekalian Alam."

Wednesday, November 18, 2009

w0w...si ibu yg cun....


m0rning semua..
gambar nie aku dpt email dari membe aku..
erm...aku pn x heran lar bile tg0k pic nie...
owg putih mcm lar diaorg bt..
t0l x....




















14 comments:

  1. ape kejadahnye ni ?
    haha ,knape orang putih kebanyakkan bile mengandung tak tutup perut ha ?
    pelik gak ..

    ReplyDelete
  2. isk2 si budak aboi tgk sambil terkelip2 matanya hee..

    ~ salam kenalan ~

    ReplyDelete
  3. Diorang x ttup perut sbb nk bagi anak dlm perut main angin.. Rasanya la..

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Ziarah..
    Nice blog and infor...
    Jangan umat kita jd cam diorg udah..

    ReplyDelete
  5. ni bukan cun la u, ni gilo.... hehehehe..
    :)

    saje drop by.. :p

    ReplyDelete
  6. tu la, pelik² diorang ni kan. ayuni, saya dah post kad dah. nnti sampai la ek. jemput datang kenduri tau. :-) adik hazlin tak nak kad jemputan k?.. :-D

    ReplyDelete
  7. diorang nak wat tayangan perut kot tu lin. :-) ayunni dah dapat kad sy ke blm?.. :-) week lepas saya pos.

    ReplyDelete
  8. ish..ish..ish..inilah mek salah..depa dah tak de koje dah tu..
    tapi cun tu tetap lah cun..tak leh lah nak kita nafikan..
    Namun kalau dilihat dari dekat..kulit mereka 'balaq'tidak sehalus gadis2 melayu atau asia tenggara ni..
    up lah sikit ok

    ReplyDelete
  9. hahahaha...aper la,mat salleh ney..
    dh xader benda nk buat kot?

    ReplyDelete
  10. eh, xdapat lagi ek?.. :-? lambatnye sampai. mungkin sebab banjir kot. InsyAllah nanti sampai la tu. tempat awk kat terengganu tu banjir tak?..

    ReplyDelete
  11. oo.. sebab banjir kot. tu yang lambat sampai. xpe, insyAllah nnti sampai la tu. :-) ayuni, nnti tempek la sket banner TKSB kat blog awk ni ek. :-P

    ReplyDelete
  12. haha.tayang perut pulak.lawa takpe, kalau huduh buat malu je.haha

    ReplyDelete

conteng lar ckit....

Wajib Ingat Tentang Kita!!

Daisypath Anniversary tickers